marți, 26 ianuarie 2016

Tiramisu cu limoncello

   O rețetă fabuloasă, care nu necesită coacere și care se prepară în câteva minute este următoarea:

   Ingrediente:

   175 ml lapte, ușor călduț,
   un pachet pișcoturi,
   2 linguri limoncello,
   230 gr mascarpone, la temperatura camerei,
   550 gr frișcă,
   50 grame zahăr fin.




   Mod de preparare:

   Se amestecă 250 grame din frișcă cu mascarponele și zahărul și se omogenizează foarte bine.
   Se amesteca laptele cu limoncello într-un bol.
   Se cufundă fiecare pișcot în bolul cu limoncello și lapte, apoi se pun pe un platou într-un singur strat.
   Se întinde crema de frișcă și mascarpone peste pișcoturi.
   Se acoperă cu alt strat de pișcoturi, iar cu cremă și tot așa, până la final.
   Se decorează cu restul de frișcă și se pune în frigider pentru cel puțin 8 ore.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu