sâmbătă, 20 februarie 2016

Budincă de banane

   Dacă nu ai încercat budinca de banane, nu știi ce desert bun și delicios, pierzi.
   Pentru a prepara o astfel de budincă ai nevoie de câteva ingrediente și pașii necesari preparării sunt mai jos.


   Ingrediente:

   6-8 banane feliate,
   450 ml lapte,
   un plic de budincă cu aromă de vanilie,
   un pachet cremă de brânză,
   400 grame lapte dulce condensat,
   340 grame frișcă,
   2 pungi de vafe cu aromă de vanilie.




   Mod de preparare:


   Se tapetează cu hârtie de copt o tavă și se pune o pungă de vafe în ea, apoi bananele feliate.
   Se mixează laptele cu budinca.
   Separat se mixează crema de brânză cu laptele condensat, până se obține o compoziție pufoasă.
   Se pune apoi peste compoziția cu budincă, se omogenizează, se toarnă peste banane și se adaugă restul de vafe.
   Se bagă în frigider pentru câteva ore, apoi se servește.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu