miercuri, 10 februarie 2016

Prăjitură cu vanilie și brânză

   Una dintre cele mai bune prăjituri, preferată de gospodine și de musafiri, este cea cu vanilie și brânză.Iată cum trebuie să o prepari:

   Ingrediente:

   două foi de aluat,
   două cutii de cremă de brânză, la temperatura camerei,
   230 grame zahăr,
   o linguriță vanilie,
   un sfert de pachet de unt (topit),
   o lingură scorțișoară,
   4 linguri zahăr.




  Mod de preparare:

   Se încinge cuptorul la 180 de grade Celsius.Se pulverizează puțin spray de gătit într-o tavă de copt.Se pune o foaie de aluat în tavă, acoperind și marginile tăvii.Se bagă tava în cuptor pentru 5 minute.
   Între timp se mixează crema de brânză cu zahărul și vanilia.Se scoate tava, se întinde peste aluat crema și se acoperă cu a doua foaie de aluat.Se sigilează marginile, împăturindu-le.
   Se unge prăjitura cu untul topit, după care se pres
ară scorțișoara și cele patru linguri de zahăr.Se bagă tava în cuptor pentru 30 de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu