joi, 31 martie 2016

Prăjitura triunghi

   Prăjitura în formă de triunghi este cea mai simplă prăjitură pe care oricine o poate face rapid și fără probleme.

   Ingrediente:

   Prima cremă de ciocolată:

   150 grame margarină,
   15 linguri de zahăr pudră,
   3 linguri cacao,
   esență de rom.

   A doua cremă:
 

   un plic praf de înghețată de căpșuni,
   100 ml lapte rece,
   5 grame gelatină.

   În plus:

   30 bucăți biscuiți Petite Bure de cocos,
   bombonele decor de ciocolată.




   Mod de preparare:
 

   Se pregătește prima cremă de ciocolată, frecând bine margarina aflată la temperatura camerei împreună cu zahărul pudră, esența și cacaoa, până ce devine o cremă omogenă.Crema de căpșuni se obține mixând praful de înghețată cu laptele rece și apoi turnând în fir subțire, gelatina dizolvată în prealabil.
 

   Într-o formă de cozonac se așează biscuiții astfel încât să se construiască o piramidă.Se ung biscuiții cu un strat subțire de cremă de ciocolată, apoi se presară deasupra bomboane de decor din ciocolată, se montează și al doilea strat de biscuiți, lipindu-se de cei unși, apoi se toarnă jumătate din crema de căpșuni, se presară iarăși bombonele de ciocolată, se toarnă și restul de cremă și se nivelează ușor, apoi se așează peste crema de căpșuni, ultimul strat de biscuiți lipiți între ei cu cremă de ciocolată.Acest ultim strat de biscuiți vor forma baza piramidei.
   Se lasă la frigider cel puțin două ore apoi se taie felii subțiri care se pot decora după preferință cu ciocolată topită, cacao, zahăr pudră, frișcă.

Beneficiile leurdei

   Leurda este supranumită şi "usturoiul sălbatic", datorită mirosului pe care îl emană.

   Această plantă este extraordinar de sănătoasă, având efecte miraculoase asupra organismului nostru.

   Frunzele de leurdă sunt într-adevăr miraculoase, având proprietăţi depurative şi capacitatea de a purifică sângele, ficatul, stomacul şi intestinele.
   Aceste frunze au capacitatea de a curăţa rinichii şi vezica urinară.Totodată elimina excesul de acid uric care este foarte dăunător bolnavilor de gută.


   Ajută la curăţarea sângelui de substanţele toxice, reduce hipertensiunea arterială, scade nivelul colesterolului şi previne accidentele vasculare.

   Leurda este benefică şi în cazul fumatului deoarece poate înlătura efectele nocive ale nicotinei din organism.


   Leurda ajută la tratarea insomniei, stimulează capacitatea de memorare, combate momentele de lapsus, stările depresive şi stările de anxietate.



   Consumată regulat, leurda, poate duce la prevenirea bolii Alzheimer dar şi a demenţei.Mai mul decât atât, din pricina unor substanţe pe care le conţine, leurda ajută la sporirea activităţii creierului, stimulând memoria şi concentrarea.

   Având proprietăţi curative foarte puternice, leurda este eficientă în tratarea indigestiei, insuficienţei biliare, a colicilor abdominali, balonării şi dizenteriei.De asemenea ajută la distrugerea viermilor intestinali.

   Folosită extern are efecte miraculoase în combaterea reumatismului, iar cataplasmele cu frunze de leurdă sunt cele indicate.Tot prin uz extern, leurda tratează efectiv eczemele, herpesul, rănile greu vindecabile, scrofuloza şi alte boli cronice de piele.Pentru furunculi se pot folosi cataplasmele cu frunze de leurdă.

   În cazul afecţiunilor precum bronşita, tuberculoză pulmonară sau infecţii la nivelul căilor respiratorii superioare, cum ar fi gripa sau răceala, leurda are efecte miraculoase şi este un remediu natural extrem de folositor.De asemenea ameliorează insuficientă respiratorie provocată de tuse.

Prăjitură Zebra

   Această prăjitură pare o prăjitură obișnuită, în două culori, dar după ce veți urmări filmulețul în care se explică modul de preparare, veți observa că nu este un preparat banal.Interiorul prăjiturii este unul surprinzător, dar nu este deloc greu să o pregătiți.
 

   Puteți prepara prăjitură Zebra ori de câte ori vă doriți un desert apetisant și deosebit de aspectuos.



   Ingrediente:

   375 grame făină,
   350 grame zahăr,
   4 lingurițe drojdie uscată,
   250 ml lapte,
   20 grame unt.


   Pentru a afla cum se prepară, urmăriți acest filmuleț.



Băutura care topește grăsimea

   Această băutură se prepară doar din două ingrediente, este foarte simplu de preparat și are darul de a ne ajuta să scăpăm de grăsimea nedorită.
 

   Ai nevoie de țelină și lămâie pentru a prepara băutura minune.
 

   Acestea stimulează digestia și ard grăsimile din organism.Băutura îți va calma stomacul în cazul în care ai mâncat alimente grele. 


 

   Mod de preparare:
 

   Se taie în bucățele jumătate de kilogram de rădăcină de țelină și se stoarce sucul de la un kilogram de lămâi.Coaja lămâilor și țelina se fierb în 1-2 litri de apă.Când se răcește se adaugă sucul de lămâie.
   Se consumă sucul de trei ori pe zi, un pahar (aprox. 150 ml) înaintea meselor principale.
   Restul se păstrează în figider pentru zilele următoare.

marți, 29 martie 2016

Ceai detoxifiant și alcalinizant

   Dacă dorim să fim sănătoși și mereu în formă, este indicat să consumăm zilnic o cantitate de doi litri de apă.
   În acest fel, organismul notru este curățat de toxine, funcționează în mod normal și reușim să prevenim numeroase afecțiuni.
   Însă, dacă dorim o detoxifiere completă, putem apela la unele ceaiuri, cu proprietăți de curățare, alcalinizare și reducere a inflamațiilor din corp.
   O astfel de rețetă de ceai, este următoarea, iar în combinație cu exercițiile cardio, acest tip de ceai, topește și grăsimea de pe burtă.




   Ingrediente:
 

   un sfert de lămâie, tăiat felii,
   o bucățică de ghimbir, rasă,
   jumătate de linguriță de scorțișoară,
   o linguriță de ceai alb,
   o linguriță cu miere.

   Mod de preparare:
 

   Se amestecă toate ingredientele cu două căni de apă fiartă într-un ceainic.
   Se consumă toată cantitatea pe parcursul unei zile, întotdeauna proaspăt.

Prăjitură Fanta

   Prăjitura Fanta este devorată de foarte multe persoane deoarece este gustoasă și are un aspect apetisant.

   Ingrediente: 

   Blat:
   6 ouă,
   6 linguri zahăr,
   4 linguri făină,
   2 linguri cacao,
   100 ml ulei,
   un plic praf de copt,
   un praf de sare.

   Cremă:
   500 grmae brânză de vaci,
   200 grame unt, 82% grăsime,
   200 grame zahăr pudră,
   o fiolă esență de vanilie.

   Glazură:
   2 plicuri budincă de vanilie,
   800 ml suc Fanta,
   5 linguri zahăr. 




   Mod de preparare:
   Blat: Se separă gălbenușurile de albuș.Se mixează gălbenușurile cu zahărul( 1-2 minute) apoi se adaugă uleiul și se mixează în continuare.Se adaugă făina amestecată cu cacaoa și praful de copt.

   Se bat albușurile spumă, cu sare și se încorporează în compoziția de gălbenușuri.Se amestecă ușor, cu mișcări lente, de jos în sus.
   Se toarnă compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.Se dă tava la cuptorul preîncălzit, pentru 25 de minute la foc mediu.După ce trece testul cu scobitoarea, se lasă la răcit.

   Crema: Se mixează untul moale cu zahărul pudră până devine spumă, apoi se adaugă brânza și esența și se mixează în continuare.Se întinde crema peste blatul răcit și se dă tava la frigider pentru cca 2 ore.

   Glazura: Se prepară budina urmând indicațiile de pe plic, doar că în loc de lapte, se folosește sucul Fanta.Când este puțin călduță se toarnă peste stratul de cremă și se reintroduce prăjitura în frigider.
   După două ore de stat la frigider, prăjitura se poate porționa și servi.

Prăjitură dalmațiană

   Deși denumirea poate părea una ciudată, această prăjitură este un deliciu.



   Ingrediente:

   Pentru blat:
   200 grame biscuiți cu ciocolată,
   scorțișoară după gust,
   100 grame unt.

   Pentru cremă:
   150 grame smântână,
   800 grame crema de brânză,
  150 grame zahăr,
   o sticluță esență de vanilie,
   4 ouă,
   100 grame ciocolată neagră,
   scorțișoară după gust.

   Mod de preparare:
   Se pisează biscuiții, apoi se amestecă împreună cu untul și scorțișoara.Se pun într-o tavă specială pentru cheesecake, care se tapetează cu hârtie de copt.Se presează bine, ca să se așeze uniform.
   Se amestecă brânza, zahărul, esența de vanilie, apoi și smântâna.Se adaugă apoi ouăle și se amestecă până la omogenizare.2/3 din amestec se toarnă peste aluatul din biscuiți și se întinde bine.
   Ciocolata se topește la bain-marie sau în cuptorul cu microunde.
   Restul din crema de brânză se toarna peste, apoi se adaugă și scorțișoara.Cu ajutorul unei lingurițe, se formează niște cercuri din ciocolată.
   Pe deasupra, se poate turna o glazură de ciocolată.
   Prăjitura se bagă la cuptor pentru 15 minute, la temperatură medie.

Budincă din pâine

   Acest tip de budincă este delicios și se prepară extrem de rapid.

   Ingrediente:
 

   o franzelă albă feliată,
   4 ouă,
   500 ml lapte,
   150 grame zahăr,
   80 grame stafide,
   zahăr vanilat,
   o esență de rom,
   coajă de lămâie.




   Mod de preparare:
 

   Se taie fiecare felie în 4.
   Se pun bucățelele într-o tavă și se lasă în cuptor până încep să se rumenească.
   Se bat ouăle într-un vas și se amestecă cu zahărul, coaja de lămâie și romul.
   Se toarnă compoziția rezultată peste pâinea din tavă și se adaugă stafidele.
   După 20 de minute budinca este gata și se poate servi pudrată cu zahăr vanilat.

miercuri, 23 martie 2016

Ingredientul minune care te ajută să slăbești

   Se poate oare ca un singur ingredient să te ajute să scapi de kilogramele nedorite, dar și să trăiești mai mult? Da, se poate.Acest ingredient minune este ceaiul roșu.
   Ceaiul roșu are o culoare roșu aprins, gustul este foarte fin și plăcut, nu este atât de tare ca și ceaiul verde sau negru și nu conține cafeină.


   Dieta pe care trebuie să o urmezi timp de 5 zile are următorul meniu:

   Micul dejun: o ceașcă de ceai roșu cu suc proaspăt de portocale și o felie de pâine integrală sau două batoane de musli.
   Prânz: o salată de orez sau o salată de paste sau orez cu legume, un fruct și o ceașcă de ceai roșu.
   Gustare: o ceașcă de ceai roșu.
   Cina: un bol cu supă de orez, sau supă sau ciorbă de legume, o porție de pește la tavă cu legume sau pui la grătar, o salată de legume, un fruct și o ceașcă de ceai roșu.




   Alimente permise: produsele lactate, cerealele și pastele integrale, orezul, peștele, carnea slabă (vită, pui, curcan) legumele și fructele, ouăle, nucile și semințele.
 

   Alimentele interzise sunt următoarele: preparatele fast-food, dulciurile, snacks-urile și băuturile carbogazoase, grăsimile, prăjelile, bananele sau strugurii.
 

   După cele 5 zile se recomandă a se bea în continuare câte o cană de ceai roșu pe zi, chiar și două, fără alte restricții alimentare.

Dieta cu care slăbești garantat 20 de kilograme

   Această dietă durează 13 zile, timp în care poți slăbi între 7 și 20 de kilograme.Regimul este destul de strict, dar rezultatele sunt pe măsură.Dieta poartă denumirea de dietă daneză, iar cei care au încercat-o au recunoscut beneficiile ei.

   Ziua 1:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
   Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte și o roșie.
   Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 2:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
   Prânz: carne în aceleași dimensiuni descrise (jumătate de palmă) fiartă, pe grătar sau la cuptor, cu excepția cărnii de porc.
   Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 3:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: o felie de șuncă, două ouă fierte, salată de lăptuci.
   Cină: patru linguri de țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.

   Ziua 4:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: un pahar cu suc de portocale, un iaurt mediu. 
   Cină: un ou fiert, trei felii de brânză de vacă, un morcov.

   Ziua 5:
   Mic dejun: un morcov cu două felii de lămâie.
   Prânz: o porție în aceleași dimensiuni de pește fiert (orice pește), zeamă de la o jumătate de lămâie și o felie de unt (sau o linguriță).
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci în care ați tocat mărunt o țelină crudă.

   Ziua 6:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: două ouă fierte și un morcov.
   Cină: o jumătate de pui gătit oricum dar nu prăjit, fără condimente, doar sare, un bol mic de salată de lăptuci și zeamă de la o jumătate de lămâie.




   Ziua 7:
   Mic dejun: o ceașcă de ceai fără zahăr.
   Prânz: nimic, doar apă.
   Cină: o porție de carne de miel și un măr.

   Ziua 8:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea și un cub de zahăr.
   Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte, o roșie.
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 9:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea și un cub de zahăr.
   Prânz: carne de vită fiartă, un iaurt.
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 10:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: o felie de șuncă, două ouă fierte, salată de lăptuci.
   Cină: patru linguri de țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.

   Ziua 11:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: un pahar cu suc de portocale, un iaurt mediu.
   Cină: un ou fiert, trei felii de brânză de vacă, un morcov.

   Ziua 12:
   Mic dejun: un morcov cu două felii de lămâie.
   Prânz: o porție în aceleași dimensiuni de pește fiert (orice pește), zeamă de la o jumătate de lămâie și o felie de unt (sau o linguriță).
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci în care ați tocat mărunt o țelină crudă.

   Ziua 13:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjit.
   Prânz: două ouă fierte și un morcov.
   Cină: o jumătate de pui gătit oricum dar nu prăjit, fără condimente, doar sare, un bol mic de salată de lăptuci și zeamă de la o jumătate de lămâie.


Chec de post cu nucă

   Dulciurile sunt la mare căutare indiferent de perioada anului și chiar și în post puteți pregăti rețete delicioase.Să vedem cum putem găti un chec de post cu nucă.



   Ingrediente:

   un kg făină,
   250 grame zahăr tos,
   o lingură zahăr pudră,
   250 grame margarină vegetală,
   200 grame miez de nucă măcinată,
   500 ml suc de fructe,
   o lingură scorțișoară măcinată,
   o lingură coajă de lămâie și de portocală (amestecate),
   o linguriță praf de copt,
   o linguriță bicarbonat.


   Mod de preparare:

   Într-un castron se pune margarina ușor încălzită, se bate spumă cu zahărul, adăugat treptat.La sfârșit se pun, în ploaie, făina, miezul de nucă, sucul de fructe, coaja de lămâie și de portocală, scorțișoara, praful de copt și bicarbonatul.Se obține o compoziție care trebuie să fie cât mai groasă.
   Se pune într-o tavă unsă cu margarină sau ulei și se coace, timp de 50-60 minute, la foc potrivit.
   Când este gata, se presară zahăr pudră.




Cornulețe cu cremă de ciocolată

   Acest tip de cornulețe sigur vă va uimi prin frăgezime și gust delicios.

   Ingrediente:

   Pentru mini rulouri:
   250 grame făină,
   o lingură zahăr fin,
   o linguriță cacao,
   50 grame margarină,
   o lingură vin Marsala,
   un albuș de ou,
   zahăr pudră,
   sare,
   ulei vegetal.

   Pentru umplutură:
   450 grame brânză ricotta,
   1/2 linguriță esență vanilie,
   150 grame zahăr fin.
   50 grame ciocolată neagră răzuită.




   Mod de preparare:

   Se mixează făina cu margarina, zahărul, cacaoa, sarea și vinul Marsala.Dacă mai este nevoie se poate pune puțină apă (va face compoziția mai pufoasă).
   Se învelește compoziția în folie alimentară și se bagă în frigider pentru vreo jumătate de oră.
   Se scoate, se întinde pe masă folosind un sucitor și se decupează din el bucățele în formă ovală.Bucățelele decupate se împăturesc (se trece parte peste parte) și se obține un fel de cornet, fără a se sigila capetele.
   Se pun la prăjit în ulei încins, apoi se scot pe prosoape absorbante de bucătărie.
   Se mixează brânza ricotta cu zahărul, esența de vanilie și ciocolata neagră.Se umplu cornetele cu această compoziție și se servesc presărate cu puțin zahăr pudră.

miercuri, 2 martie 2016

Brioșe Red Velvet

   Brioșele Red Velvet sunt extraordinar de aspectuoase și un asemenea desert înseamnă eleganță și finețe.Dacă doriți să surprindeți plăcut, pregătiți aceste brioșe.

   Ingrediente:

   350 grame făină,
   2 ouă mari, la temperatura camerei,
   300 grame zahăr,
   un plic praf de copt,
   o linguriță pudră de cacao,
   350 ml ulei,
   240 grame lapte bătut, la temperatura camerei,
   coaja rasă de la o lămâie,
   o linguriță oțet de vin alb,
   o fiolă esență de vanilie,
   un praf de sare,
   colorant alimentar roșu.


   Pentru glazură:
   500 grame zahăr pudră,
   250 grame unt nesărat, la temperatura camerei,
   o fiolă esență vanilie,
   450 grame cremă de brânză, la temperatura camerei.




   Mod de preparare:

   Se preîncălzește cuptorul la 180 grade Celsius.
   Într-o tavă pentru brioșe se adaugă hârtii speciale.Dacă aveți forme din silicon, ungeți-le cu puțin unt sau ulei.
   Într-un bol încăpător se adaugă făina, zahărul, praful de copt, sarea și cacaoa.Se amestecă bine.
   Separat, într-un bol pentru mixer se bat ouăle bine și se adaugă apoi laptele bătut și oțetul.Se adaugă câte puțin colorant până se obține o compoziție roșu închis.Se încorporează apoi vanilia și coaja de lămâie.Cu ajutorul unei linguri se încorporează ingredientele uscate în compoziția obținută.

   Se adaugă aluatul obținut în formele pentru brioșe.Acestea trebuie să fie pline doar în proporție de 2/3 deoarece se umflă.Se coc brioșele la foc potrivit timp de 20-22 de minute.
   Între timp se prepară glazura.
   Se adaugă într-un castron încăpător untul și se mixează foarte bine.Se încorporează treptat crema de brânză și apoi vanilia.Se mixează totul la viteză maximă până se obține o cremă spumoasă.Se adaugă treptat zahărul și se continuă mixarea.
   Înainte de a se adăuga glazura peste brioșe, acestea se lasă la răcit.
   Se pot decora cu merișoare tocate mărunt, cireșe confiate sau bomboane decorative roșii.
   Brioșele Red Velvet se pot servi alături de un pahar de șampanie.


Cornulețe cu rahat

   Cornulețele cu rahat sunt delicioase și ne amintesc de copilărie și de casa bunicilor.Și tu poți prepara cornulețe cu rahat gustoase, dacă folosești rețeta de mai jos.



   Ingrediente:

   200 grame unt,
   100 ml lapte,
   un ou,
   un cubuleț drojdie,
   500-600 grame făină,
   un plic zahăr vanilat,
   zahăr farin pentru pudrat.


   Mod de preparare:

   Se pun toate ingredientele într-un vas și se frământă.Se lasă să se odihnească 30 minute.Se împarte compoziția în două părți.
   Din fiecare parte se întinde o foaie, se taie pătrațele, se pune o bucată de rahat și se rulează.
   Se dau la cuptor circa 30 minute.
   Se scot când sunt puțin rumenite și se pudrează calde.

Prăjitură cu fulgi de ciocolată

   Acest tip de prăjitură nu necesită coacere, însă este delicioasă și arată foarte bine.

   Ingrediente:

   Pentru aluat:

   40 grame unt nesărat și înmuiat,
   170 grame zahăr brun,
   o linguriță extract de vanilie,
   450 grame făină albă,
   o cutie lapte condensat dulce,
   400 grame fulgi de ciocolată.

   Pentru topping:

   230 grame unt de arahide,
   150 grame fulgi de ciocolată.




   Mod de preparare:

   Se mixează untul cu zahărul timp de 3 minute, apoi se pune extractul de vanilie.După ce s-a omogenizat totul, se dă mixerul la viteză mică și se încorporează făina și laptele condensat.Se pun ușor și fulgii de ciocolată.
   Se tapetează o tavă cu hârtie pergament și se toarnă compoziția în ea.Se acoperă apoi cu folie alimentară și se bagă în frigider pentru 3 ore sau chiar peste noapte.

   Topping:

   Se amestecă untul de arahide și fulgii de ciocolată la microunde.
   A doua zi se toarnă toppingul peste prăjitură și se bagă iarăși în frigider, de data aceasta pentru o oră, până când toppingul se întărește.

Casă deosebită cu doar 9000 dolari

    A construit o casă cu doar 9000 $, în doar 6 săptămâni şi are parte de tot confortul necesar unui trai decent.
    Muzicianul Steve Areen şi-a construit această casă în Thailanda, pe terenul primit cadou de la un prieten, localnic. Acesta, împreună cu ginerele său, au dezvoltat o tehnică nouă de construcţie, fără a folosi carămizi presate. 

   În schimb, au folosit cărămizi de beton pentru a costrui o structură asemănatoare unui igloo. Apoi, au aplicat un strat de tencuială care a izolat toată construcţia. La final, încă un strat de tencuială decorativă a dat casei aspectul final, viu colorat.

   Costul structurii a fost de 6000 de dolari iar al decoraţiunilor şi finisajelor de 3000 de dolari iar lucrarea a durat cât construcţia unei fundaţii traditionale: 6 săptămâni.


    Galeria foto o puteţi găsi AICI!!!

Iuliana Luciu în America

    Iuliana Luciu a renunţat de curând la postul de asistentă TV şi s-a îndreptat către Statele Unite ale Americii acolo unde doreşte să urmeze câteva cursuri de actorie şi apoi să îşi încerce norocul la Hollywood.Se pare că sora Nicoletei Luciu este sprijinită de către milionarul Ioan Neculaie care deţine o casa în America şi pe care o pune la dispoziţia Iulianei atâta timp cât aceasta va locui în State.

    Conacul lui Neculaie se afla în Illinois, în regiunea North Shore. Brasoveanul l-a cumpărat în 1998 cu suma de 1,27 milioane dolari, are 5 dormitoare, 6 băi şi o suprafaţă construită de peste 600 mp. Întreaga proprietate a milionarului român măsoară peste 4.000 mp. Doar taxele pe care acesta le plăteşte către fiscul american pentru această proprietate se apropie de 30.000 de dolari pe an.
    Curios este de urmarit evoluţia Iulianei deoarece până acum în ultimii 25 de ani, nici o româncă plecată din Bucureşti către Hollywood nu a reuşit să se şi impună acolo.

Dietă cu banane

    Nutriţionista Yulia a încercat dieta bazată pe un singur fruct, alegând bananele, însă această dietă se poate aplica şi pe celelalte fructe.Practic această dietă bazată pe banane constă în faptul că se pot mânca oricâte banane pe zi plus câte o salată la finalul zilei.Pe lânga aceasta, este nevoie să se consume cel puţin 3 litri de apă în fiecare zi şi de asemenea este nevoie de multă odihnă pentru că practic acea perioadă este una de detoxifiere.
    Cercetatorii au dezvăluit că bananele ajută la slabit.Fibrele din aceste fructe sunt solubile, ceea ce face să se absoarbă apa şi să încentinească digestia.
    Pentru Yulia a fost ca o calatorie interioara. S-a simţit echilibrată şi pozitivă. Pielea i-a devenit mai strălucitoare şi mai moale. Iar corpul a devenit şi el mult mai flexibil.
    Bananele au un indice glicemic extrem de scăzut, de aceea ajută la pierderea în greutate şi reglează nivelul de zaharuri din organism.

Ceai de urzici pentru slăbire

    Ceaiul de urzici este ideal pentru a fi consumat de persoanele care au probleme din cauza kilogramelor în plus, deoarece urzicile conţin cantităţi importante de minerale esenţiale pentru un corp sănătos.
   Ceaiul de urzici are efect tonic asupra organismului şi activează procesele fiziologice de formare a celulelor sanguine asigurând funcţionarea optimă a acestora. Aceasta plantă furnizează mai mult calciu decât iaurtul şi este o sursă bună de acid folic, necesar sănătaţii inimii. Iar retinolul din urzici protejează sănătatea ochilor şi a pielii.Detoxifierea organismului cu urzici este una dintre cele mai cunoscute metode de curăţare a corpului de toxine.

     Proprietăţile medicinale ale urzicilor
Dacă doriţi să slabiţi folosind acest truc natural, atunci paşii pe care trebuie să ii urmezi sunt foarte simpli. Aşadar, timp de 30 de zile, se bea zilnic 1,5 litri ceai de urzică. Dacă ceaiul se cumpară de la Plafar, se consumă o cutie în două zile. Se slăbesc pe săptamână cel puţin 2,5 kg. Cura nu se întrerupe. Se slăbesc 10-12 kilograme pe lună.

Tort de lapte

   Daca nu știai care este cea mai simplă rețetă de prăjitură, ei bine, află că tortul de lapte este cea mai rapidă și mai ușoară rețetă.



   Ingrediente:

   Pentru foi:
   420 grame făină,
   240 grame unt,
   200 grame smântână.

   Pentru cremă:
   un kg zahăr,
   un litru lapte,
   o lămâie,
   200 grame unt.

   Pentru glazură:
   500 grame șerbet de lămâie.


   Mod de preparare:

   Făina, untul și smântâna se frământă și se face un aluat care se lasă două ore la rece.Se întind apoi 7 foi care se coc la foc potrivit pe fundul unui vas rotund, uns cu unt și tapetat cu făină.
   Pentru prepararea cremei, zahărul și laptele se pun la fiert, la foc foarte mic, până începe zahărul să se caramelizeze și laptele devine ca o smântână (circa o oră și jumătate).Se lasă să se răcească și se adaugă zeama de la o lămâie, cu care se amestecă bine.
   Se freacă untul spumă și se amestecă, puțin câte puțin, cu compoziția de mai sus. 

   Foile se ung cu crema astfel pregătită, se așează una peste alta și se formează tortul.
   Pentru prepararea glazurii, se încălzește șerbetul de lămâie și se toarnă peste tort.Se netezește foarte repede cu un cuțit fierbinte ca să se întindă uniform și să nu rămână urme și se ornează.
   Se pregătește cu o zi, două, înainte de a fi servit.

Amestec pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

   Cel mai adesea funcţionarea defectuoasă a tractului digestiv duce la creşterea ţesutului adipos de pe abdomen, ţesut care impiedică eliminarea toxinelor şi înlăturarea grăsimii.Nutriţioniştii au găsit însă o soluţie pentru persoanele care suferă de constipaţie cronică, foarte usor de pus în practică: un cocktail miraculos, care înlocuieşte micul dejun şi care se prepară foarte uşor.

  Pentru a realiza aceasta reţetă aveţi nevoie de şase prune uscate peste care turnaţi 100 mililitri de apă fiartă. Lăsaţi-le la înmuiat pentru 10 minute. Într-un alt recipient turnaţi două linguri de fulgi de ovăz, o linguriţă de seminţe de in măcinate şi o lingură de cacao. Adaugaţi 300 ml de kefir şi amestecaţi bine. Tăiaţi prunele şi adaugaţi-le în această compoziţie.

Cum se prepară baclavaua?

   Cine nu adoră baclavaua? Este dulce și aromată și foarte gustoasă.
   Ca să prepari acasă baclava nu este greu deloc, iar ingredientele necesare nu sunt multe.

   Ingrediente:

   Pentru umplutură:
   300 grame zahăr,
   150 grame miere,
   400 grame nuci,
   apă de flori.


   Pentru aluat: 
   400 grame făină,
   sare,
   2 linguri ulei,
   scorțișoară.




   Mod de preparare:

   Se prepară o foaie de ștrudel și se întinde.Când s-a uscat puțin, se taie pe mărimea tăvii.
   Nucile se macină mai mari.
   Se pun în tavă 3 foi, unse cu unt, una peste alta, apoi nuci măcinate și se repetă operația în așa fel încât deasupra să se termine cu foaie.
   Se taie în pătrate sau romburi și se unge cu unt topit pe deasupra.
   Se dă la cuptor, la foc potrivit, o oră.
   Când este coaptă bine, se scoate și se toarnă peste ea siropul făcut din zahăr, miere, apă de flori, un pahar de apă și 10 picături de zeamă de lămâie.
   Baclavaua se prepară cu o zi înainte de a fi servită.

Mască de păr cu ceapă

    Căderea părului este o problemă care afectează atât bărbaţii cât şi femeile, cele din urmă pierzând zilnic zeci sau chiar sute fire de păr.Părul trece prin trei etape absolut firești: creșterea, menținerea și apoi căderea. Aceste procese sunt normale pentru regenerarea prodoabei capilare, însă atunci când ne cade mai mult păr decât este cazul riscăm să ne trezim cu un păr foarte rar sau chiar cu alopecie sau chelie.
    Ceapa este unul dintre cele mai uimitoare remedii naturale ce previn căderea excesivă a părului. Ceapa ajută părul să se regenereze și să crească mult mai repede. Chiar dacă mirosul acestei legume nu este cel mai plăcut, efectele sale miraculoase merită sarcificiul de a suporta mirosul înțepător pentru câteva zile.Spre deosebire de tratamentele profesioanle costisitoare, bazate pe substanțe chimice care în unele cazuri pot face mai mult rău decât bine, masca cu ceapă este și ieftină și nu are nici efecte secundare.Ceapa este benefică pentru păr datorită conținutului ridicat de sulfuri. Sucul de ceapă ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, la întărirea și stimularea creșterii firului de păr. Mai mult, ea previne și ruperea firului de păr, făcându-l mai puternic.

    Cum folosim masca cu ceapă:

Suc crud de ceapă– Pune în blender câteva cepe, iar apoi cu sucul obținut masează scalpul. Lasă-l să acționeze timp de minim 30 de minute. Apoi aplică șampon și chiar un balsam cu miros plăcut pentru a scăpa de aroma cepei. Reia acest tratament de două-trei ori pe săptămână.

Ceapă cu miere-  Sucul obținut ca mai sus se poate combina și cu miere și se folosește în același mod, masând scalpul. Mierea are beneficiile ei, prevenind blocajele ce se pot ivi la nivelul foliculilor.

Mixtură de ceapă cu rom- Aceasta este o variantă de a elimina din mirosul neplăcut al cepei. Toacă ceapa și las-o peste noapte într-un pahar cu rom, la temperatura camerei. La fel, mixtura se folosește pentru a masa scalpul înainte de baie.

Dacă ai răbdare să aplici masca cu ceapă de mai multe ori vei observa că funcționează chiar mai bine decât tratamentele profesioniste.