sâmbătă, 27 februarie 2016

Fata lui Liviu Vârciu

    Liviu Vârciu poate fi foarte mândru de fata lui care deşi are abia 14 ani, are toate şansele să îmbrăţişeze o carieră în modeling.Carmina a moştenit atât frumuseţea mamei sale, cât şi şarmul tatălui său, celebrul Liviu Vârciu.Pe lângă calităţile fizice care o pot ajuta să aleagă o carieră în modeling sau în actorie, fata lui Vârciu are şi o înălţime mai mare decât media vârstei la care se află, de aceea ar putea să se îndrepte mai mult spre modeling, fiind de asemenea ajutată şi de un păr bogat şi frumos.Suntem convinşi însă că orice drum ar alege Carmina în viaţa ei, Liviu va fi mereu alături de ea şi îi va oferi tot sprijinul necesar pentru ca aceasta să îşi îndeplinească visele.

    O galerie foto puteţi găsi AICI!!!

Proprietăţile urzicilor

Datorită substanţelor sale active, urzica este de mare ajutor în cloroze, anemii şi alte boli grave ale sângelui. Asociată cu alte plante medicinale, urzica este folosită cu succes şi contra leucemiei.

Proprietăţi terapeutice ale urzicilor

Celor care suferă de orice fel de alergie, le este recomandat să bea ceai de urzici o perioada mai îndelungată. Această plantă anihilează predispoziţia la răceli şi combate afecţiunile artritice şi reumatice. De asemenea, urzica poate uşura procesul de urinare la bărbaţi, mai ales dacă prostata este inflamată. Urzica este un diuretic. Ajută corpul să elimine acidul uric şi bacteriile care cauzează infecţii ale tractului urinar şi pietrele de rinichi. Totodată, poate scădea tensiunea şi uşura sindromul premenstrual.

Obiceiul antic de a te lovi cu urzici are o explicaţie plauzibilă. Aparent, planta conţine antihistaminice şi antiinflamatoare naturale. Se credea că frunzele înţepătoare ajută pătrunderea acestor substanţe în locurile afectate.

Beneficii multiple ale urzicilor

Urzică este recunoscută pentru acţiunea ei benefică asupra organismului uman, şi anume:

    - Vitaminizează, remineralizează şi echilibrează sistemul de apărare al organismului.

    - Elimină starea de anemie.
    - Acţionează bactericid, limitând sau înlăturând multiplicarea bacteriilor. Are efect benefic în bronşite şi astm. Fluidifică secreţiile bronhice şi favorizează eliminarea lor prin expectoraţie. Combate tusea.
    - Urzicile stimulează metabolismul şi secreţia bilei, cea pancreatică, gastrică şi intestinală. Totodată, stimulează peristaltismul intestinal (mişcările tubului digestiv provocate de musculatura acestuia) şi digestia. Urzicile sunt benefice în combaterea problemelor digestive, precum diareea, dizenteria şi stările inflamatorii ale mucoasei tubului digestiv. Acţionează împotriva viermilor intestinali.
    - Activează procesele fiziologice de formare a eritrocitelor, leucocitelor şi trombocitelor; fluidifică sângele.
    - Scade glucoza în sânge.
    - Activează regenerarea ţesuturilor şi epitelizarea, cicatrizând rănile. Influenţează favorabil reumatismul şi guta.
    - Urzicile sunt tonic capilar şi combat mătreaţa.

Asiguraţi-va că purtaţi mănuşi când culegeţi urzicile. Ţepii plantei conţin histamine care provoacă durere pentru câteva ore.

Efectele murăturilor asupra organismului

    Deoarece în sezonul rece nu ne putem bucura de legume proaspete, compensăm cu ajutorul murăturilor puse din toamnă, care au un efect benefic asupra organismului.Murăturile sunt sărace în calorii şi bogate în vitamine şi minerale, în principal vitamina C.Varza murată are cel mai mare conţinut de vitamina C, 100 de grame acoperind un sfert din necesarul zilnic al unui adult.Se recomandă ca murăturile să nu fie fierte pentru a păstra intacte toate vitaminele.Nutriţioniştii recomandă persoanelor sănătoase consumul de murături şi seara pentru că stopează apetitul, însă trebuie avut grijă şi la faptul că acestea duc la retenţie de apa din cauza conţinului ridicat de sare din zeama de la murături, de aceea se recomandă spălarea murăturilor înainte de consum.
    Persoanele diabetice, cardiace şi cu probleme gastrice trebuie să se abţină de la consumul de murături pentru a nu agrava aceste afecţiuni.
    Pentru a obţine murături foarte bune, trebuie să folosim legume proaspete, nepătate şi neatinse de brumă.Ele păstrează vitaminele rezistente la fermentaţie şi împrumută şi beneficiile celorlalte ingrediente folosite: hrean, mărar, frunze de ţelină, usturoi.

10.000 de Euro pentru fiecare bebeluş

    Începând cu anul 2018, copiii nou născuți ar putea primi de la statul român suma de 10.000 de euro. Este o propunere făcută de reprezentanţii Partidului Noua Românie, care vor ca prin această măsură să îi ajute pe tineri să îşi continue studiile, să îşi deschidă o afacere sau chiar să îşi cumpere o casă. Potrivit proiectului,
statul deschide un cont la naşterea copilului în care virează apoi câte 300 de lei lunar.

    Conform proiectului, banii vor putea fi utilizați doar în momentul în care copilul a împlinit vârsta de 18 ani și poate demonstra că a absolvit 12 clase. Acești bani pot fi folosiți doar de titular și numai în următoarele situații: pentru studii universitare, pentru a-și cumpăra o locuință, pentru a-și deschide o afacere sau pentru a se trata de vreo boală, în caz că este un tratament mai costisitor, titrează Vocea Românilor.
Această lege, a depozitului bancar înființat la naștere, are rolul de a recompensa fiecare copil născut în țară, pentru a-l ajuta să aibă un start în viață, dar și pentru a crește gradului de educație.În cazul în care titularul contului moare, banii nu sunt moșteniți de familie și se întorc la stat.
De la 1 ianuarie 2018, copiii cu vârsta între 0 și 18 ani vor primi o alocație lunară de 300 de lei. La vârsta de 6 ani, alocația va fi acordată numai dacă copilul este înscris la o școală gimnazială.Inițiatorii proiectului își propun să crească natalitatea din țară, să sprijine copiii pentru educație și dezvoltarea personală.

Gemene diferite

    O tânară de 20 de ani din Anglia a avut cea mai mare surpriză din viaţa ei atunci când a dat naştere la două fetiţe gemene, care bineînţeles i-au adus multă fericire şi bucurie în viaţă.Surpriza cea mare a fost atunci când a observat că una dintre fetiţe este albă precum laptele, iar cealaltă este mulatră.Se pare că prima fetiţă a luat caracteristicile fizice ale mamei, în timp ce a doua a luat caracteristicile fizice ale tatălui care este mulatru, deşi sansele ca acest lucru să se întample este de unu la un milion.

    Partea amuzantă este că prietenii cuplului glumeau în timpul sarcinii ca ar fi frumos să iasă un copil alb şi celălalt mulatru şi iată că acest lucru a devenit realitate.

Ser antirid

    După vârsta de 40 de ani, femeile încep să îşi facă griji tot mai mari din cauza ridurilor şi încearcă mereu să apeleze la diferite trucuri pentru a scăpa de aceste riduri încercând tot felul de seruri sau creme.Unul dintre trucurile folosite constă în folosirea uleiului de argan care are proprietăţi incredibile în regenerarea părului sau a pielii.

    Noi vă vom sfătui să folosiţi o reţetă antirid pentru care veţi avea nevoie de 50 ml de ulei de argan, 5 capsule de vitamina E şi 2 dischete de bumbac.
    Preparați un mix omogen, combinând uleiul de argan cu capsule de vitamina E. După ce ați obținut o compoziție omogenă, înmuiați dischetele și lăsați-le cu soluția în jurul ochilor. Lăsați conținutul pentru zece minute, timp în care vă puteți relaxa stând întinsă. Mai apoi, îndepărtați dischetele de bumbac și masați ușor pielea din jurul ochilor utilizând degetele.
    Pentru un efect mai bun, vă sfătuim să aplicaţi acest mix omogen câte puţin în fiecare seară.

marți, 23 februarie 2016

Budincă de brânză

   Această rețetă se prepară extrem de rapid și budinca de brânză este delicioasă.



   Ingrediente:

   120 grame brânză dulce de vaci,
   100 ml lapte dulce,
   3 ouă,
   2 linguri nucă de cocos,
   4 linguri zahăr,
   2 linguri griș,
   un plic praf de copt,
   2 linguri făină,
   o esență vanilie,
   o linguriță coajă de lămâie,
   o mână stafide,
   un praf sare.
 

   Mod de preparare:

   Se amestecă ingredientele pe rând până rezultă un aluat mai gros decât cel de clătite.
   Cu puțin unt se unge un vas de yena și se toarnă compoziția.
   Se dă vasul la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, pentru 45 minute.
   Se scoate vasul când bunica se rumenește puțin și se taie după ce se răcește puți
n.