luni, 25 ianuarie 2016

Delia cântă manele cu Salam

    Delia este una din cele mai îndrăgite artiste din Romania, este expertă în muzică, mai ales că a studiat liceul de muzică şi a studiat şi flautul pe care îl stăpâneşte impecabil.Delia s-a lansat împreuna cu Nick, cel alături de care a format "N&D", iar acum este în topuri cu piese cum ar fi: "Da, mamă" sau "Pe aripi de vant".

    Cu toate acestea, puţină lume ştie că Delia este şi o mare fană a manelelor, dovadă sta un videoclip realizat la o petrecere, acolo unde Delia împreună cu Salam au interpretat cu patimă celebra manea: "Din toate florile din lume".Delia nu a fost deloc deranjată de atmosfera din jurul ei, mai ales că în acel local erau şi câţiva interlopi cărora Salam le facea pe plac.

Pentru VIDEO, intraţi AICI!!!

luni, 18 ianuarie 2016

Fiica cea mică a lui Adrian Copilul Minune

    Adrian Copilul Minune se pare că nu se pricepe doar la muzică, ci şi la făcut copii frumoşi.Dacă fiica cea mare Carmen este deja celebra şi pe lângă frumuseţea ei deţine şi o voce de aur, Adriana - fiica cea mică este la fel de frumoasă ca şi sora ei şi a început deja să posteze o serie de fotografii pe Facebook care confirmă acest lucru.

Puteţi vedea fotografii cu Adriana, AICI!!!

Dacă ghiceşti asta eşti un geniu

    Dacă vă plictisiţi şi vă doriţi o provocare, vă oferim câteva ghicitori pe care dacă le rezolvi sigur eşti un geniu:

1) Eşti într-o cameră cu două uşi identice. Una duce spre Iad, cealaltă spre Rai, dar nu ştii care-i care. Fiecare dintre ele este păzită de câte un gardian. Unul spune mereu adevărul, celălalt minte întotdeauna. Ce întrebare le pui ca să afli care e uşa Raiului?
2) A este tatăl lui B, dar B NU este fiul lui A. Cum e posibil?
3) Eşti într-o competiţie de alergat. Depăşeşti persoana de pe locul 2. Pe ce loc ajungi?
4) Un om vrea să ducă la târg o varză, o capră şi un lup. La un moment dat, trebuie să traverseze un râu pe o punte îngustă. Omul va duce pe rând varza, capra şi lupul pe celălalt mal. Care e ordinea în care le va căra, având în vedere că:
– lupul mănâncă capra, dacă rămâne singur cu ea;
– capra mănâncă varza, dacă rămâne singură cu ea;
– lupul NU mănâncă varza;
– nimeni nu mănâncă pe nimeni, câtă vreme ciobanul stă lângă ei?
5) Eşti orb. Ai două pastile roşii şi două pastile albastre. Trebuie să înghiţi O pastilă albastră şi O pastilă roşie. Cum faci?




Răspunsurile corecte le găsiţi AICI!!!

Căţelul care înveseleşte un copil cu sindromul Down

    Un băieţel cu sindromul Down este mai mereu supărat atunci când vine de la şcoala deoarece din cauza bolii nu îşi poate face prieteni.Doar căţeluţa familiei pare să înţelegă drama copilului, iar într-o zi a încercat să îl înveselească pe băieţel însă acesta nu îşi dorea deloc acest lucru.Căţeluşa nu a renunţat însă şi s-a apropiat tot mai mult, la un moment dat chiar şi-a pus botul pe umărul băiatului încercând parcă să il consoleze.Toate aceste au fost filmate de către mama băiatului şi ne demonstrează încă o dată afecţiunea profunda a animalelor faţă de oameni.

Pentru VIDEO intraţi AICI!!!

Cum obţii mai multă zeamă din lămâi

    Lămâile sunt fructele care nu ar trebui să lipsească din casa noastră în fiecare zi. Lămâile au un puternic efect antibacterian şi antiviral, amplificând efectul sistemului imunitar. De asemenea, ajută în curele de slăbire, pentru că sucul lor are rol digestiv şi curăţă ficatul.În sucul lămâilor găsim acid citric,calciu, magneziu, vitamina C sau limonena, care cresc imunitatea.

    În momentul în care scoţi o lămâie din frigider, aceasta este mai greu de stors iar cantitatea de suc rezultat va fi mai mică. Lăsată la temperatura camerei, lămâia va da mai mult suc. Astfel, dacă vrei să storci perfect o lămâie, pune-o în cuptorul cu microunde, timp de 15-20 de secunde. Membranele din interior care reţin sucul se vor dilata şi vor fi mai usor de stors.

Negresă cu bezea și gem

   Negresa este o prăjitură foarte gustoasă, dulce și care ne amintește de copilărie.Urmând rețeta de mai jos, veți obține un desert cu care veți impresiona.

   Ingrediente:

   Pentru blat:
   200 g unt,
   200 g zahăr,
   5 gălbenușuri,
   250 ml lapte,
   300 g făină,
   3 linguri cacao,
   un plic praf de copt,
   un borcan de gem de caise sau de prune.
   Pentru bezea:
   5 albușuri,
   200 g zahăr.


   Mod de preparare:



   Pentru blat se mixează untul de la temperatura camerei împreună cu zahărul, se adaugă apoi câte un gălbenuș pe rând, laptele alternând cu făina amestecată cu praful de copt și pudra de cacao.Compoziția obținută se coace într-o tavă (25x35 cm) tapetată cu hârtie de copt, cam 15-20 minute.Gemul de caise (sau de prune) se întinde peste prăjitura fierbinte.
   Pentru bezea se mixează albușurile spumă, se adaugă zahărul și se mixează până se obține o bezea tare.Se întinde bezeaua peste gemul de caise sau de prune, apoi se dă din nou la cuptor prăjitura, circa 10 minute.
   Se lasă prăjitura să se răcească, apoi se taie cu cuțitul trecut prin apă rece.

Prăjitură Cremeș

   Dacă ești fanul prăjiturilor cu cremă aromată, atunci această rețetă de cremeș este potrivită pentru tine.



   Ingrediente:
   foi de cremeș
   Pentru cremă:
   un litru lapte,
   6 ouă,
   12 linguri zahăr,
   200 g făină,
   un plic granule gelatină,
   10 ml esenţă vanilie.
   Pentru decor:
   zahăr pudră vanilat,
   150 g ciocolată simplă cu lapte.


   Mod de preparare:

   Pentru cremă, gălbenuşurile se amestecă cu 6 linguri de zahăr şi făină.Apoi, se toarnă câte puţin lapte rece pentru a obţine o ciulama.Restul laptelui se pune la fiert şi, când clocoteşte, se pune în lapte ciulamaua.Se amestecă pe foc până când crema devine groasă.Se trage deoparte şi se adaugă vanilia.Se lasă la răcit iar gelatina se înmoaie şi apoi se pune în crema călduţă.
   Cele 6 linguri de zahăr rămase se bat cu albuşurile şi se amestecă în crema de vanilie cu gelatină.Se amestecă bine dar cu delicateţe.
   Foile de cremeş se aşază în tava mare a aragazului şi se umplu cu crema de vanilie.Se foloseşte un cuţit cu lamă lată trecut prin apă rece.Se pune foaie-cremă-foaie, până la terminarea ingredientelor.Deasupra trebuie să rămână o foaie peste care se pudrează zahărul vanilat.Tava cu prăjitură se dă la rece pentru cel puțin 3 ore.
   Se servește cu ciocolată rasă deasupra.