sâmbătă, 27 februarie 2016

Ser antirid

    După vârsta de 40 de ani, femeile încep să îşi facă griji tot mai mari din cauza ridurilor şi încearcă mereu să apeleze la diferite trucuri pentru a scăpa de aceste riduri încercând tot felul de seruri sau creme.Unul dintre trucurile folosite constă în folosirea uleiului de argan care are proprietăţi incredibile în regenerarea părului sau a pielii.

    Noi vă vom sfătui să folosiţi o reţetă antirid pentru care veţi avea nevoie de 50 ml de ulei de argan, 5 capsule de vitamina E şi 2 dischete de bumbac.
    Preparați un mix omogen, combinând uleiul de argan cu capsule de vitamina E. După ce ați obținut o compoziție omogenă, înmuiați dischetele și lăsați-le cu soluția în jurul ochilor. Lăsați conținutul pentru zece minute, timp în care vă puteți relaxa stând întinsă. Mai apoi, îndepărtați dischetele de bumbac și masați ușor pielea din jurul ochilor utilizând degetele.
    Pentru un efect mai bun, vă sfătuim să aplicaţi acest mix omogen câte puţin în fiecare seară.

marți, 23 februarie 2016

Budincă de brânză

   Această rețetă se prepară extrem de rapid și budinca de brânză este delicioasă.



   Ingrediente:

   120 grame brânză dulce de vaci,
   100 ml lapte dulce,
   3 ouă,
   2 linguri nucă de cocos,
   4 linguri zahăr,
   2 linguri griș,
   un plic praf de copt,
   2 linguri făină,
   o esență vanilie,
   o linguriță coajă de lămâie,
   o mână stafide,
   un praf sare.
 

   Mod de preparare:

   Se amestecă ingredientele pe rând până rezultă un aluat mai gros decât cel de clătite.
   Cu puțin unt se unge un vas de yena și se toarnă compoziția.
   Se dă vasul la cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius, pentru 45 minute.
   Se scoate vasul când bunica se rumenește puțin și se taie după ce se răcește puți
n.


Sandwich Monte Cristo

   Un sandwich bun și gustos îl putem savura atât la micul dejun, cât și la cină.De asemenea, o gustare sățioasă poate fi reprezentată de un astfel de sandwich.Să vedem de ce avem nevoie.



   Ingrediente:

   2 ouă,
   4 felii de pâine,
   2 linguri de muștar,
   2 linguri de maioneză,
   200 grame șuncă presată,
   30 grame brânză rasă,
   2 linguri cu unt,
   sare și piper după gust.


   Mod de preparare:

   Se bat ouăle bine într-un vas îndeajuns de încăpător pentru un sandwich, cu puțină sare și piper.
   Se formează sandwich-urile cu muștar, maioneză, cașcaval și șuncă.
   Se pune sare și piper după gust și se presează puțin.
   Se topește untul într-o tigaie, la foc mic.
   Se înmoaie bine fiecare sandwich în parte în oul bătut și se pune în tigaie.
   Se prăjește câte 2-3 minute pe fiecare parte până se rumenește ușor și brânza se topește.
 



Ruladă cu cocos și ciocolată

   O ruladă dulce este mereu apreciată, indiferent de ingredientele pe care le conține, iar rulada cu ciocolată și nucă de cocos este deosebit de gustoasă.

   Ingrediente:

   un pachet și jumătate de biscuiți,
   câteva linguri cu cacao,
   un pahar cu lapte,
   o lingură cu margarină,
   o ceașcă cu nucă de cocos,
   ½ ceașcă cu zahăr,
   câteva bucățele de ciocolată.




   Mod de preparare:

   Se mărunțesc foarte bine biscuiții într-un robot de bucătărie.Se amestecă biscuiții fărâmițați cu laptele, cacaoa și margarina.Se omogenizează, se modelează compoziția sub formă de bilă, se acoperă cu folie și se bagă în frigider peste noapte.
   A doua zi se amestecă nuca de cocos cu zahărul.
   Se scoate compoziția și se lasă la temperatura camerei și după ce se înmoaie puțin, se pune deasupra o folie alimentară și se trece peste ea cu sucitorul de câteva ori, fără a se subția.Se întinde uniform compoziția de nucă și zahăr peste foaia de blat și se rulează.Se topește ciocolata la bain-marie și se decorează rulada cu ea.Se bagă rulada cu cocos și ciocolată înapoi în frigider, pentru câteva ore.

sâmbătă, 20 februarie 2016

Cum a slăbit Sânziana Buruiană după naştere

    Sânziana Buruiană a devenit mamică acum câteva luni, dar a reuşit să slăbească fără să clipească, stârnind invidie în jurul ei.
La doar o lună de când a devenit mamă, Sânziana Buruiană și-a revenit complet, după naștere. Blonda nu mai are nici măcar un kilogram în plus și asta fără a ține vreo dietă.

    Nici nu ar avea cum, pentru că alăptează! Secretul siluetei sale ni-l dezvăluie chiar ea: ”Am avut norocul să nu mă îngraș în timpul sarcinii mai mult de zece kilograme, pe care le-am dat jos imediat, după ce am născut. Nu am făcut nimic să slăbesc, nu fac sport, nu am restricții alimentare. Nu consum deloc fasole, varză și alte alimente care i-ar putea face rău bebelușului. Am reușit să ajung la greutatea dinainte cred că doar datorită faptului că alăptez”.


    Sânziana a mai spus că nu a stabilit încă data botezului fetiței sale. ”Acum e prea micuță, iar apoi se va intra în postul Paștelui. Cred că o vom creștina abia după”, a adăugat aceasta pentru Libertatea.

Tort din trei ingrediente

   Cui nu-i plac torturile? Mai ales cele frumos ornate și care au mai multe tipuri de cremă?
 

   Este destul de complicat și costisitor să realizezi un tort deosebit, tocmai de aceea această rețetă este foarte simplă și nu ai nevoie decât de trei ingrediente.
 

   Nu necesită coacere, iar rezultatul este delicios, așa că trebuie să încerci acest tort.



   Ingrediente:

   Cremă de brânză bătută spumă sau frișcă,
   Căpșuni tăiate felii,
   Biscuiți graham.

   Pentru modul de preparare, vizionați următorul video.

Dieta de 7 zile pentru celulită

    Celulita este una dintre cele mai mari probleme ale oamenilor, ea fiind prezentă mai ales la femei, însă există şi bărbaţi care prezintă urme de celulită.Celulita apare de obicei din cauza regimului alimentar neadecvat şi a sedentarismului.Vă oferim o dietă de 7 zile care să vă ajute să atenuaţi efectele celulitei asupra corpului dumneavoastră: 


Ziua 1

Mic dejun: iaurt, branză proaspătă, pâine din cereale integrale.

Gustare: Un fruct sau un suc de fructe.

Prânz: salată de cartofi cu peşte la grătar, o felie de pâine din cereale integrale.

Gustare: Fruct sau suc de fructe.

Cina: Legume la abur, piept de pui la grătar, salată, pâine de secară.

Ziua 2

Mic dejun: Muesli cu lapte slab.

Gustare: Migdale

Prânz: Tocăniţă de varză, carne slabă şi salată de sfeclă.

Gustare: Cafea neindulcită.

Cina: Legume la abur, piept de pui la grătar, salată, pâine de secară.

Ziua 3

Mic dejun: Suc de morcovi, cafea neagră.

Gustare: Seminţe nesărate de floarea soarelui.

Prânz: Salată de conopidă, pui la grătar, pâine de secară.

Gustare: Fruct sau suc de fructe.

Cina: Iaurt, pâine cu secară, salată.

Ziua 4

Mic dejun: Muesli cu lapte slab.

Gustare: Salată de fructe.

Prânz: Supă din carne de vită, cartofi şi morcovi, salată, pâine de secară.

Gustare: Suc de legume.

Cina: O felie de pâine integrală, gem, o cană de ceai verde.

Ziua 5

Mic dejun: O felie de pâine cu gem, o cană de ceai verde.

Gustare: Un fruct.

Prânz: mâncare de mazăre, pâine de secară, salată.

Gustare: Fruct sau suc de fructe.

Cina: Legume la abur, peşte, salată, pâine de secară.

Ziua 6

Mic dejun: Suc de fructe sau legume, brânză slabă, pâine de secară.

Gustare: Un fruct sau salată de fructe.

Prânz: Mâncare de soia, salată de cartofi şi suc de roşii.

Gustare: Căpşuni cu ciocolata neagră.

Cina: Legume la abur, piept de pui la grătar, salată, pâine de secară.

Ziua 7

Mic dejun: Suc de morcovi, cafea neagră.

Gustare: Seminţe nesărate de floarea soarelui.

Prânz: Salată de conopidă, piept de pui la grătar, pâine de secară.

Gustare: Fruct sau suc de fructe.

Cina: Paste integrale.


    Pe lângă acestă dietă vă recomandăm să consumaţi cel puţin 2 litri de lichide pe zi, să faceţi mişcare şi dacă aveţi posibilitatea să faceţi şi un masaj anticelulitic de cel puţin 2 ori pe săptămână.