miercuri, 23 martie 2016

Dieta cu care slăbești garantat 20 de kilograme

   Această dietă durează 13 zile, timp în care poți slăbi între 7 și 20 de kilograme.Regimul este destul de strict, dar rezultatele sunt pe măsură.Dieta poartă denumirea de dietă daneză, iar cei care au încercat-o au recunoscut beneficiile ei.

   Ziua 1:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
   Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte și o roșie.
   Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 2:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
   Prânz: carne în aceleași dimensiuni descrise (jumătate de palmă) fiartă, pe grătar sau la cuptor, cu excepția cărnii de porc.
   Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 3:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: o felie de șuncă, două ouă fierte, salată de lăptuci.
   Cină: patru linguri de țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.

   Ziua 4:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: un pahar cu suc de portocale, un iaurt mediu. 
   Cină: un ou fiert, trei felii de brânză de vacă, un morcov.

   Ziua 5:
   Mic dejun: un morcov cu două felii de lămâie.
   Prânz: o porție în aceleași dimensiuni de pește fiert (orice pește), zeamă de la o jumătate de lămâie și o felie de unt (sau o linguriță).
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci în care ați tocat mărunt o țelină crudă.

   Ziua 6:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: două ouă fierte și un morcov.
   Cină: o jumătate de pui gătit oricum dar nu prăjit, fără condimente, doar sare, un bol mic de salată de lăptuci și zeamă de la o jumătate de lămâie.




   Ziua 7:
   Mic dejun: o ceașcă de ceai fără zahăr.
   Prânz: nimic, doar apă.
   Cină: o porție de carne de miel și un măr.

   Ziua 8:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea și un cub de zahăr.
   Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte, o roșie.
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 9:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea și un cub de zahăr.
   Prânz: carne de vită fiartă, un iaurt.
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci.

   Ziua 10:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: o felie de șuncă, două ouă fierte, salată de lăptuci.
   Cină: patru linguri de țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.

   Ziua 11:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
   Prânz: un pahar cu suc de portocale, un iaurt mediu.
   Cină: un ou fiert, trei felii de brânză de vacă, un morcov.

   Ziua 12:
   Mic dejun: un morcov cu două felii de lămâie.
   Prânz: o porție în aceleași dimensiuni de pește fiert (orice pește), zeamă de la o jumătate de lămâie și o felie de unt (sau o linguriță).
   Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci în care ați tocat mărunt o țelină crudă.

   Ziua 13:
   Mic dejun: o ceașcă de cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjit.
   Prânz: două ouă fierte și un morcov.
   Cină: o jumătate de pui gătit oricum dar nu prăjit, fără condimente, doar sare, un bol mic de salată de lăptuci și zeamă de la o jumătate de lămâie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu