Ziua 1:
Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte și o roșie.
Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.
Ziua 2:
Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr.
Prânz: carne în aceleași dimensiuni descrise (jumătate de palmă) fiartă, pe grătar sau la cuptor, cu excepția cărnii de porc.
Cină: o porție de carne de vită subțire și de dimensiuni cât jumătate de palmă, fiartă cu două linguri de ulei, zeamă de la o jumătate de lămâie și un bol mic de salată de lăptuci.
Ziua 3:
Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
Prânz: o felie de șuncă, două ouă fierte, salată de lăptuci.
Cină: patru linguri de țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.
Ziua 4:
Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
Prânz: un pahar cu suc de portocale, un iaurt mediu.
Cină: un ou fiert, trei felii de brânză de vacă, un morcov.
Ziua 5:
Mic dejun: un morcov cu două felii de lămâie.
Prânz: o porție în aceleași dimensiuni de pește fiert (orice pește), zeamă de la o jumătate de lămâie și o felie de unt (sau o linguriță).
Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci în care ați tocat mărunt o țelină crudă.
Ziua 6:
Mic dejun: o ceașcă de cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
Prânz: două ouă fierte și un morcov.
Cină: o jumătate de pui gătit oricum dar nu prăjit, fără condimente, doar sare, un bol mic de salată de lăptuci și zeamă de la o jumătate de lămâie.
Ziua 7:
Mic dejun: o ceașcă de ceai fără zahăr.
Prânz: nimic, doar apă.
Cină: o porție de carne de miel și un măr.
Ziua 8:
Mic dejun: o ceașcă de cafea și un cub de zahăr.
Prânz: patru linguri de spanac fiert, două ouă fierte, o roșie.
Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci.
Ziua 9:
Mic dejun: o ceașcă de cafea și un cub de zahăr.
Prânz: carne de vită fiartă, un iaurt.
Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci.
Ziua 10:
Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
Prânz: o felie de șuncă, două ouă fierte, salată de lăptuci.
Cină: patru linguri de țelină fiartă, o roșie, un fruct proaspăt.
Ziua 11:
Mic dejun: o ceașcă de cafea îndulcită cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjită.
Prânz: un pahar cu suc de portocale, un iaurt mediu.
Cină: un ou fiert, trei felii de brânză de vacă, un morcov.
Ziua 12:
Mic dejun: un morcov cu două felii de lămâie.
Prânz: o porție în aceleași dimensiuni de pește fiert (orice pește), zeamă de la o jumătate de lămâie și o felie de unt (sau o linguriță).
Cină: friptură de vită cu un bol mic de salată de lăptuci în care ați tocat mărunt o țelină crudă.
Ziua 13:
Mic dejun: o ceașcă de cafea cu un cub de zahăr, o felie de pâine prăjit.
Prânz: două ouă fierte și un morcov.
Cină: o jumătate de pui gătit oricum dar nu prăjit, fără condimente, doar sare, un bol mic de salată de lăptuci și zeamă de la o jumătate de lămâie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu