Ceaiul roșu are o culoare roșu aprins, gustul este foarte fin și plăcut, nu este atât de tare ca și ceaiul verde sau negru și nu conține cafeină.
Dieta pe care trebuie să o urmezi timp de 5 zile are următorul meniu:
Micul dejun: o ceașcă de ceai roșu cu suc proaspăt de portocale și o felie de pâine integrală sau două batoane de musli.
Prânz: o salată de orez sau o salată de paste sau orez cu legume, un fruct și o ceașcă de ceai roșu.
Gustare: o ceașcă de ceai roșu.
Cina: un bol cu supă de orez, sau supă sau ciorbă de legume, o porție de pește la tavă cu legume sau pui la grătar, o salată de legume, un fruct și o ceașcă de ceai roșu.
Alimente permise: produsele lactate, cerealele și pastele integrale, orezul, peștele, carnea slabă (vită, pui, curcan) legumele și fructele, ouăle, nucile și semințele.
Alimentele interzise sunt următoarele: preparatele fast-food, dulciurile, snacks-urile și băuturile carbogazoase, grăsimile, prăjelile, bananele sau strugurii.
După cele 5 zile se recomandă a se bea în continuare câte o cană de ceai roșu pe zi, chiar și două, fără alte restricții alimentare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu