Ingrediente:
Pentru aluat:
40 grame unt nesărat și înmuiat,
170 grame zahăr brun,
o linguriță extract de vanilie,
450 grame făină albă,
o cutie lapte condensat dulce,
400 grame fulgi de ciocolată.
Pentru topping:
230 grame unt de arahide,
150 grame fulgi de ciocolată.
Mod de preparare:
Se mixează untul cu zahărul timp de 3 minute, apoi se pune extractul de vanilie.După ce s-a omogenizat totul, se dă mixerul la viteză mică și se încorporează făina și laptele condensat.Se pun ușor și fulgii de ciocolată.
Se tapetează o tavă cu hârtie pergament și se toarnă compoziția în ea.Se acoperă apoi cu folie alimentară și se bagă în frigider pentru 3 ore sau chiar peste noapte.
Topping:
Se amestecă untul de arahide și fulgii de ciocolată la microunde.
A doua zi se toarnă toppingul peste prăjitură și se bagă iarăși în frigider, de data aceasta pentru o oră, până când toppingul se întărește.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu