luni, 7 decembrie 2015

Carmen Minune in ipostaze indecente

    De curând presa din România a intrat în posesia unei poze cu fiica celebrului manelist Adrian Copilul Minune, într-o ipostaza mai putin decentă. Carmen a postat o poză pe o reţea de socializare în care poarta un halat desfăcut şi nimic altceva pe dedesubt. Poza a făcut furori şi nu stim încă ce reacţie a avut Adrian Copilul Minune când a văzut aşa grozăvie. Poza o puteţi vedea aici.

miercuri, 2 decembrie 2015

Prăjitură cu cremă de lămâie

   Prăjiturile cu lămâie sunt foarte bune și nu durează mult pregătirea lor.

   Ingrediente:
   Pentru blat:
   200 g făină,
   130 g zahăr,
   un sfert de linguriţă sare,
   170 g unt nesărat, de la frigider, tăiat cubuleţe.
   Pentru cremă:
   6 ouă mari,
   390 g zahăr,
   220 ml zeamă de lămâie proaspăt stoarsă,
   65 g făină,
   zahăr pudră, pentru decor.

   Mod de preparare:
   Cuptorul se preîncălzeşte la 160 de grade Celsius.
   Într-un castron adânc se amestecă făina cu zahărul şi sarea.
   Se adaugă untul şi se amestecă folosind un mixer, la viteză medie, până capătă un aspect sfărâmicios.
   Se pune într-o tavă unsă cu puţin unt şi se presează uşor pe fundul tăvii.
   Blatul se coace 20-25 de minute, până devine auriu.
   Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
   Temperatura cuptorului se reduce la 150 de grade Celsius şi se începe pregătirea cremei.
   Într-un castron se bat ouăle cu zahărul.
   Se adaugă zeama de lămâie, apoi făina şi se omogenizează.
   Crema se toarnă peste aluatul ca o crustă.
   Se coace 40-45 de minute, până când crema se aşază.
   Se răceşte la temperatura camerei, apoi se dă la rece aprox. o oră.
   Când s-a răcit bine, se porţionează şi se pudrează cu zahăr.

Clătite cu Nutella

   Ce poate fi mai bun și mai de apreciat dimineața, decât o porție bună de clătite?
   Clătitele cu Nutella sunt o delicatesă, oricine poate susține asta.

   Ingrediente:
   10-14 linguri Nutella,
   o linguriță unt,
   câteva căpșuni feliate (opțional),
   350 gr făină albă,
   3 lingurițe praf de copt,
   4 linguri zahăr,
   un praf de sare,
   un ou,
   230 ml lapte semi-degresat,
   o linguriță esență de vanilie.


   Mod de preparare:

   Se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
   Se pun 2 linguri de Nutella în tavă și se întinde compoziția puțin, astfel încât să se obțină un cerc cu diametru de vreo 6 cm.Se procedează așa pentru a obține vreo 7 cercuri.Se bagă tava în congelator pentru o oră și jumătate maxim.Se scoate tava, se dezlipesc încet cerculețele, se pun într-o pungă și se bagă înapoi în congelator (altfel se înmoaie foarte repede).
   Se omogenizează ingredientele uscate.
   Se face o gaură în mijlocul amestecului uscat și se pun ingredientele umede.
   Se omogenizează foarte bine, pentru a nu se forma cocoloașe.
   Se pune jumătate de linguriță de unt într-o tigaie non-aderentă, la foc potrivit.
   După ce s-a topit de tot, se șterge excesul cu un prosop absorbant de bucătărie.
   Se scot 3 discuri de Nutella din congelator.Se pune un sfert din aluatul pentru clătite în tigaie.Imediat se adaugă și un disc de Nutella, în mijloc.Se acoperă discul cu încă puțină compoziție.Când încep să se formeze bule pe margini, adică după vreo 2 minute, se întoarce clătita.Se repetă procedeul până la final.Se pot servi aceste clătite cu căpșuni.






Prăjitură Crăiasa Zăpezii

   O rețetă pentru cei ce vor să se îndulcească:

   Ingrediente:
   Pentru blat:
   4 linguri faină,
   5 albușuri,
   3 linguri ulei,
   1/2 pachet praf de copt,
   5 linguri de zahăr.
   Pentru cremă:
   250 gr margarină Rama Maestro,
   5 gălbenușuri,
   4 linguri amidon alimentar,
   150 gr zahăr,
   3 plicuri zahăr vanilat,
   100 gr ciocolată amăruie,
   500 ml lapte.
   Alte ingrediente:
   200 ml lapte,
   200 gr biscuiți Petite Beurre,
   50 gr nucă de cocos,
   250 ml frișcă.

   Mod de preparare:
   Albușurile se bat spumă cu un vârf de cuțit de sare apoi se adaugă treptat zahărul și se mixează până se topește.
   Adăugăm treptat și uleiul, mixăm și apoi adăugăm făina amestecată cu praful de copt. 

   Amestecăm încet cu o lingură de lemn.
   Turnăm aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, apoi coacem 15 minute, la 175 grade Celsius.
   Continuarea o găsiți aici.

O nouă piesă de la Denisa Manelista

    Denisa Manelista nu stă deloc în această perioadă, mai ales că se apropie sărbătorile şi petrecerile de pomină şi împreună cu Mr. Juve a scos o piesă fresh care a făcut deja peste 100.000 de vizualizări pe Youtube. Piesa se numeşte: "Câte mai îndură inimioara mea" şi desi este o manea ritmată, aceasta are un mesaj de "jale". Dacă doriţi să vedeţi şi să ascultaţi piesa, o puteţi face aici.
    Denisa Răducu, cunoscută şi ca Denisa Manelista, este una dintre cele mai bune voci feminine din rândul maneliştilor.

Mărturisirea Prinţului Harry despre Lady Diana

    Deşi se împlinesc 18 ani de la dispariţia celebrei Lady Diana, prinţul Harry recunoaşte că dispariţia acesteia a lăsat un gol imens în sufletul lui.Acesta a participat la deschiderea unui centru pentru orfani şi copii bolnavi de HIV în Africa, acolo unde a observat cu tristeţe cât de greu le poate fi acelor copii care şi-au pierdut părinţii la vârste destul de fragede, la fel cum s-a întâmplat şi cu el în urmă cu 18 ani atunci când Lady Diana a murit în urma unui grav accident de maşină.

Andra şi manelele

    Andra este una dintre cele mai iubite cântareţe de pe la noi, îi ştim succesul pe care îl are în ultimii ani cu piesele ei care se transformă în scurt timp în HIT-uri. Pe lânga muzica uşoara şi muzica populară, acolo unde face des duete cu fratele ei Săndel, Andra ştie la fel de bine să cânte şi manele şi credem că ar fi fost cea mai bună voce feminină dintre manelişti dacă ar fi urmat această cale. Acum câţiva ani, Andra a făcut un duet inedit cu Adrian Minune, interpretând magnific o manea.Daca doriţi să vedeţi reprezentaţia celor doi, o puteţi urmări aici.