Ingrediente
12 linguri ulei de floarea soarelui
2 pahare zahar tos
2 pahare apa minerala
4 pahare faina alba proaspat cernuta
5 linguri dulceata de visine sau caise
1 plic praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
100 gr. alune de padure taiate grosier
4 linguri pudra de roscove
Mod de preparare
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Punem intr-un bol zaharul, uleiul, apa minerala, dulceata si mixam la viteza mica.
Adaugam alunele maruntite,zaharul vanilat si praful de copt, apoi pudra de roscove iar la final faina in ploaie.
Ungem o tava adanca cu ulei, o tapetam cu faina si turnam compozitia in tava.
Nivelam cu lingura amestecul din tava, apoi presaram alune tocate si dam tava la cuptor pana se coace prajitura si trece testul cu scobitoarea.
Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, portionam si servim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu